Sirup rýžový 250 ml BIO

72 Kč 

Popis

Oslaďte s ním křupavou granolu i švestkový jáhelník. Děti ho milují v misce s jogurtem a oříšky.

Rýžový sirup je světlý, tekutější než ostatní rostlinné sirupy a má poměrně nízkou sladivost. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Vyrábí se fermentací rýže. Jeho největší výhodou je jeho jemné, neutrální aroma, které neovlivňuje chuť výsledného pokrmu.

V Dobrotách zima 2015-2016 jsme na straně 6-11 zpracovali velký přehled sirupů a vzájemné srovnání obsahu jednotlivých cukrů.

Složení

Rýže* (80 %), pitná voda. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Skladujte při teplotě do 20 °C.

Výživové údaje na 100 ml

Energetická hodnota 1 302 kJ / 311 kcal
Tuky: 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 77,0 g
z toho cukry: 54,0 g
Bílkoviny: 0,5 g
Sůl: 0,01 g

72,00 Kč
Please select variants first