Kaše rýžová Bio 300 g

69 Kč

Popis

Tipy a recepty na použití rýžové kaše:

  • snídaně - v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
  • dezert - v poháru můžete rýžovou kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
  • zahušťování - díky neutrální chuti je rýžová kaše ideální pro zahušťování pokrmů jako jsou omáčky nebo polévky
  • koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
  • knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
  • bešamelová omáčka - do rostlinného nápoje přidáte dle požadované hustoty rýžovou kaši, ochutíte muškátovým oříškem a solí a minutku povaříte, poté necháte odstát a omáčka je hotová

Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna rýžové.

Rýže je přirozeně bezlepková obilovina, kterou se živí až 1 zemské populace. Příprava kaše z ní trvá tradičně až 40 minut, vy ji ale můžete mít hotovou během chvilky.
Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Rýže dlouhozrnná pololoupaná*, rýže kulatozrnná pololoupaná*. Může obsahovat stopy lepku a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování

Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti 70 %.

69,00 Kč
Please select variants first